• HOME
  • Wednesday, March 25, 2009

    seketika di teluk batik....





    salam...semua flower..and salam cinta buat bby ku cyg..hehheheh
    jumaat lepas aku g teluk batik..hehhehehe..bawak family aku makan angin..lame dah tak hang out sama2 kan..so kami pun berkelah la....sakan jygak..dari kul3 petang till kul 7mlam baru kami gerak balik..nak story pun tak tau tapi overroll semua pun hepi jer aku tengok..tapi ade gak kejadian yg hampir mehilangkan mud hepi kami..ngah ayik2 kemas and dah sampai keta..cari2 kunci keta aku plak dah lesap..punyer ler cuak aku sekeluarga..mau tak dah nak malam...dah gelap pun..tapi akhir nyer jumpa jugak setelah hampir 10minit aku cari kat tepi pantai tu..pas tu kami pun g la lepak lumut port plak..n seperti sudah jodah..aku bertemu plak ngan bby aku n family dia..mau tak hepi aku..tapi aku just usha je...mlas la nak tonjol kan muka..dah la dressing aku selebet thap tapir..hahahah..aku pun call jer bby n dia pun teperajat monyet yg cute jugak..hahahaha...so tu jer la cite aku...ok gerak dulu...brommmmmmmmmmm...

    4 comments:

    luvida said...

    lor bole plak men cl2 je....
    kecik nye teluk batik tu ek..
    ley lak jupe2..hee
    :D~

    naruto said...

    hheheheheh..biasa la..
    kalu dh ditakdirkan kita tak..
    sangka taw...ahakz!!!

    luvida said...

    eleh2....
    gewdikss
    :P

    naruto said...

    hehehe..
    gewdikss..
    santai..
    ahakz :)