• HOME
  • Saturday, March 21, 2009

    ahakz...lambatnyer dia dtg...


    adoi...ne la bby cyg aku ni.. lame dah aku menanti ni tak dtg2 pun..ni aku nak hangin ni..selamat la mod aku ngah cantik diketika ini..heheheh..erm.....mlm krg bby dah nak berangkat ke arau blik..sedih gak dalam jiwa ni..kena tunggu 2bln g baru leh jumpa..tapi 2bln bagi aku bapok la lamanyer..cam 2thun wooo.. mau jggut aku panjang berjurai..wahahaha...erm...jam dah dekat kul 4.30 petang dah..ne bby tak muncul2 g...ni...aku sebelum dia berangakt tak sah kalu tak jumpa...misti mau jumpa jugak..baru la aku rasa tenang..kalu tak jumpa sedih aku taw...so sementara tunggu bby aku..aku coretkan la jugak sedikit nukilan aku yg tah ape2 ni..hehehe...actly minggu aku agak pack sngat2 dari awal.. shot pengantin dapat 4roll hahaha..tapi bes sebab aku g buat shot dengan ditemani bby aku,....hahaha..cuma yg agak tak besnyer cuaca agak panas terik gler time tu..cian bby aku..berkerut2 muka than pnas..sampai deman lak tu..ahakz..time it was a good moment la overroll nyer..heheheh....bby je msj aku..baru otw kate dia..ahahah ade yg nak kena ggt ni..hehehe...mingu depan ade site visit dari bos2 aku..ahakz...kaco jugak tu..preprrtion apa pun tak buat lagi..hadui..sibuk la bos nak dtg plak..erm..pe pun akan kuhadapi mereka dgn cekal..ahahaha...owh..she coming.. so tata... :)

    2 comments:

    ekinaruto said...

    huh... x mo da kawan papa...
    pdn mke... klao bole biala bthun2 pon bby x blik.....
    lg senang... kn...kn...
    kre bbby b pluang kt papa la cari bnd y papa x jmpe lg...
    so hve a nice day..
    jgn gtal2 dsane..
    bby jnji x gatal dsini....
    huhu

    naruto said...

    jgn ar tak maooooo kwn..
    tak kan papa nak kwn ngan babon plak doh..
    uwaaaaaaaaa...
    tega hati mu :P