• HOME
  • Sunday, March 8, 2009

    hepi sunday..??????


    salam.........
    ahad....hari untuk bertenang..hari kekasih mehabisankan masa bersama kekasih...hari suami menluangkan waktu kepada isteri...hari bebudak skola berjoli sakan...hari org bujang mengemas blik yg dah cam gua niah...tapi hari ahad pada aku kali ni la tak bes...cuaca panas sgt.... kering kontang..kepala nyut..nyut....n the most impotant aku ade sedikit perbalahan ngan bby cyg aku...i guest la satu perbalahan..tapi myb tak kot..myb aku ni terlampau emo sgt kot...cepat terasa..aduiiiiiiiiii..nape aku cepat terasa ek..adakah sebab aku sudah semakin ketuan...adui...malunyer..tapi betoi kate org...lagi kita tua lagi kita sensitif..tapi tu just kate org...betoi ker tak aku pun tak taw...hadui la....kan bes kalu bby cyg aku ade kat kg la ni..ble aku ajak dia date..lame tak jumpa dia..tak dapat aku nafikan saat aku menulis ni..aku sedang dibuai rindu sgt kat bby cyg..kalulah dia taw betapa aku amat menrindui dia..tu dia hepi...sgt...hehehe...tapi dah gado....tak dapat la aku nak bait2kan kate2 rindu aku kat dia live n unpluged...hahahah....pe pun rindu ni tak penah hilang buat dia...malah semakin menbiak2.....menjadikan bertrilion2 rindu kat dia...pada bby cyg..maafkan papa sebab menbuat sunday bby yg hepi jadi agak suram..cos sunday papa pun sama gak cam bby...papa bukan pemujuk yg agun yang manpu mencairkan si juliet....bukan jg penyair cinta yg dapat merumtum jiwa si laila..tapi aku cuma mohd nazri..yg skema....gemar berselekeh...seorang yg agak gemok...dan yang pastinyer aku seorang lelaki tua yang amat mencintai seorang gadis bername cik norasikin@sikun.....silun..i love uuuuuuuuuu...muah..hehehehehe... :)

    3 comments:

    ekinaruto said...

    oich... relax a papa... bby y poyo disini je...
    heheheh... papa jgn amik hati yer ngan bby...... bby mmg cmni... bodoh...
    bby x mo dnga lg papa ckap tue la... hape la.... sekeh mke tu krg

    naruto said...

    hhehhehe..
    tue2 pun ngamcam lagi taw....
    hhehehe

    ida kamal said...

    bes nye kalu pkwe kite pon ade blog.
    N tulis lomentik2 utk kite...
    pewww~~