• HOME
  • Saturday, May 9, 2009

    huhuh..anak-anak buah ku...




    huuhuhu...balik jer shot pengantin tu dia bederet anak-anak buah ku balik...terkezut nyer aku t0w...huhuhu....uper2nyer abg and akak aku balik tu wish hapy mother day kat mak aku...tu je hal nyer...aku pun t0k tau semalam adelah hari mak se-entero dunia..ahakz...naifnyer plak aku rase..o000hooo tapi actly bagi aku tiap hari adalah mother day...so no day with out mother taw...nge...nyway shot aku bejalan lancar..dapat pengantin pun semp0i jer ahahah..besnyer..takdan nak uploud gambar pengantin just dan upload gambar anak-anak buah yg semakin mengerembit..ngetor lulut..nge....hehehe..rind0 la kat cik n0rasikin ni...ne dia ek..nak cari dia jap....gerak dulu n0h..tata..chow....

    4 comments:

    luvida said...

    hye..lame x dtg komen :P
    em..
    yup..tiap ari adelah ari ibu.
    neway cute nye anak2 buah kamu.
    :D

    naruto said...

    hahaha..
    yeke..
    pak sedara nyer oun ecem..
    ngee

    RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

    nnt letak pic anak sendiri..kuakuakua..

    °šYąňáĐyą° said...

    cumel cumel nyep