• HOME
  • Thursday, April 2, 2009

    minggu yang padat...


    salam ahakz.... huhuhu..tengok title pun dah tau betapa blur nyer aku dalam minggu pertama april ni ahakz...sungguh la amat padatnyer jadual hidop aku...mane taknyer kelas computer aku minggu ni penuh..takda ruang lansung utk aku mengulat..ahakz...tambah2 kena ajar otai2 lame computer..bapak pening aku..hahhaaha.. tapi aku salute kat otai2 itu..depa tak segan untuk menimba ilmu walaupun pada usia yg dah agak lanjut...memang lanjut pun dah majoritinyer semua ade cucu ahahahaha...tapi taniah buat diorg yg telah tunjukan tauladan yg berguna kepada org2 bawah depa...ahakz...aku plak dengan rasa bange dapat share ape yg aku tahu dgn depa...bermakna sunguh dgn ape yg aku buat walaupun agak blur ahakz...report aku pun agak lambat nak hantar bulan lepas..ahakz..sampai mengamuk sakan bos aku...pada bos aku sowi daaa...agak sibuk gler..takpe kan..kan....erm..bby??? huhuhu bby aku la ni ngah fokos dgn study dia..go on bby cyg...tapi semalam aku fight besa dengan dia..it all bout april fol..terkena aku..tapi dalam terkena tu aku dan jugak la ngmok sakan dgn april fool yg telah dihadiahkan kpd aku tu...last2 kami perang..sian dia sedih..mgkn aku ni agak dah tua sgt kot utk di april fool kan..heheheh..pada bby aku jgn marah taw...sekarang kami masih ade g sisa perang...tapi aku sentiasa berusaha nak tamatkan perang kami..aku tak sangup tengok bby aku makan hati sebab aku...myb ade benar kate org lagi umur meningkat lagi kita sensitif..ade benarnya dengan bait2 ayat tu...aku akui sebab aku baru alaminyer..misti kcwa giler bby aku...april fool berakhir dgn k.kcwaan..erm shotorg kawin dah lame tak dapat..adoi...baru bersemagat ank gunakan ilmu edit aku yg tak seberapa ni...hmm...mungkin bulan ni bukan musim org kawin kot...start jer bulan ni aku nak saving duit aku...aku ade target...aku nak sambar satu cmra nikon...scandhand la baru tak manpu aku...dapat d40 punya cmara pun aku dah cukup puas hati pada semua flower doakan aku berjaya untuk memiliki cmera tu....aku nak fokos and serius dalam erena fotograpy ni..hehehe..ok la aku de keja perlu dsetle kan..jumpa g nati..adios :)

    P/S : maafkan papa ea bby...next april fool papa tak buat g cam semalam ek!!!

    7 comments:

    luvida said...

    "tengok title pun dah tau betapa blur nyer aku dalam minggu pertam april ni ahakz"

    mmg pon...tgk la title..eje minggu pon salah!~
    --mingu

    hee :D

    naruto said...

    salah ek...hahahaha..
    malunyer hambe ini..
    dah blur sgt2 ni la jadi nyer..
    heheh...

    ekinaruto said...
    This comment has been removed by the author.
    RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

    bby?papa?uik bila yoep ber'anak '?

    naruto said...

    kutuk napak..
    ngeeee

    RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

    huahuahuahua...kim salam kat baby ye pak..

    naruto said...

    insyakaalah..
    mak nenek
    ngeee...
    hahahahah