• HOME
  • Saturday, March 6, 2010

    after working in hotel :P

    salam semua...ape kabar..hope all blogger in gud stuation now...pehhh lame giler siot tak update mende ni..cis bapok la bz aku pas keja dihotel ni...dah sampai nak lupe broo password blog sendiri..lame tak lama la..ahakz!! so pas keja dihotel ni, so far so gud ahh..so many things it new for me...maklum la tak penah aku terjebak dlm industri perhotelan ni...tapi sedeh sekit la jotel aku keja ni 3star je..so gaji agak tak menbangga hati...but takpa ah..dari aku stay g kat kg halaman tercinta alamat teruk ah aku..must go on...kena bersemangat aku ni..bashak! pasti dapat balasan yang baik :) heheheh....target aku nak cari pengalaman dulu kat hotel ni..after that leh mencuba di hotel yg grand2 lagi...cos aku rasa keja kat hotel ni agak bes ah..dapat tengok mcm2 ragam guest...tapi it gud for me..bole layan kepala la kire nye...tetiba igt kat ekin :P sape ekin eh..of cos dia si buah hati pengarang jtg aku uhuhuhu semalam and hari ni aku hang out ngan dia..agak bes walau pun 2jam terhabes for fight for your wright...masiang ego an hati panas hehehehe..tapi pastu ok ah..aku syg kat dia woooo...kalu kowang nak taw...ahakz sok aku nak balik ipoh dah..dah berjaya menhabiskan mc dengan jayanya..sedih lak..jarang ah pat dpt hang out ngan ekin..dia takda cuti dah..ish2..takpe pasti rind bangat dia nati...penat dah taip...rasa nak tido ok la geng2 semua cho g tido dulu..see in next time dont now went:P... adios..

    5 comments:

    ekin56 said...

    ngade btoll... 2 jam gado pon nk bsing..
    mis u so much sayang

    joven said...

    hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

    joven said...

    beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

    http://forlots.blogspot.com/

    joven said...

    beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

    http://forlots.blogspot.com/

    joven said...

    beautiful blog..pls visit mine to,and be a follower..thanks and God bless..http://forlots.blogspot.com/