• HOME
  • Sunday, August 23, 2009

    surat n02 dari si Dia :)


    Assalamualaikum..

    Hye en. Mohamad nazri.. mcm tb2 je org type surat.. this is the interactive one..No need manual dah… haha.. x sgke.. cuti sem untk semester ke 2 org dh habis.. rse sedih pon ade.. rse best pon ad sb nk smbung blaja g.. n tgalkan kg ni.. in this 2 month.. da byk peristiwe y kte lalui kn…? X sgke.. dah dkt stahun kite kenal.. even kite byk gado.. mcm anjing n kucing… tp org tetap syg kamu… org pon x taw npe.. da byk sgt org sakitkan hati kamu.. n im so sorry.. sbnanye org sedey.. nk balik ke perlis smule.. sb.. da terlalu byk knangan kte untuk semester org kali ni..mule dgn kamu dtg arau amik org… then kte kne lepak kt kantin train.. sb x thn makcik dpn kite tu got smell yg ‘something’.. haha.. n then kte pegi memancing ikan kt lumut,,… (tp satu ikan pon x dpt.. hampeh..) even xdpt ikan.. org rse best sgt lepak2 tepi laut tu dgn kamu.. sembang2.. n haritu kamu ad wat bnd yg org x ske.. merokok!!! (sucking!!) tp org diamkan jew.. malas nk bsing2… mnusie mmg x pnah bepegang pd janji… n hari tu .. terjadi kejadian pelik.. yg org sendiri x dpt nk type kt sni.. sb malu.. kalau kamu kenang2kan smule mesti kamu igt… hahahaha… since hr tu bermule la cuti sem org slame 2 bulan.. n sejak tu.. selang sehari kte jmpe.. paling lame pon 2 jam je.. waktu lepak terhad.. sb x sape pon taw kte da lame kawan.. adik org je yg taw..sb org slalu cite bnd2 kt die.. n time cuti ni jgak.. mcm x pecaye dpt langkahkan kaki ke bilik kamu yg mcm pompuan tuh… tgk cite final destination 2… ngeri.. hahaha… mmm.. seterusnya.. org amik kputusan nk lepak kg… temankan opah.. gpon org mmg ske lepak kg.. x de kne wat kje uma… goyang kaki jew… x de sape nk gado2.. n time kt kg jgak la.. dkat 3 kali kte kua lepak lame2.. first day kua.. ntapape jew… pkul 10 mlm baru kua.. pusing2 t. intan mcm x de hala…. Then balik uma. Second day kte kua.. kte pegi tgk wayang.. cite transformers revenge of the fallen….. mmg best.. mlm tu jgk org belikan present birthday yg dr dulu g kamu mintak… n org x tunaikan which is.. underwear..!!!! huh…. At last dpt gak org tunaikan jnji tu… then .. the third day.. planning nk mndi laut.. tb2 kte tuka plan n mandi waterfall 4 da second time kt tmpt tu… sejuk sgt.. smpai ke tulang.. n lepak ats batu smbil mkn cempedak + pisang goreng + 100 plus… mcm klaka.. tp that was the truth of us…. Itu yg kte buat hri tu… then.. g pasa mlam kt t.i… n then g event radio era yg poyo gle… then kte balik…

    Ni semue knangan yg kte ade.. slame 2 bulan org becuti.. next sem… x taw la dpt g mcm ni ke x.. org takot sgt bnd yg kte x nk jadi.. so.. lets behave ourselves…

    Anyway… thanks… slalu ad time org senang or susa.. I appreciate it.. wlaupon mcm2 tduhan org wat kt kmu.. kmu still bertahan.. smpai ade satu mlm kamu ckap kmu x bole tdo ngan ape yg org dh tduh kamu.. 2 smue jd sb org ni.. terlalu ikutkan perasaan.. luckily.. kamu org yg baek.. mne bole 22 api kn…

    mm.. ok lah.. org da mule rse mengantuk.. sb minda org da byk bejalan mlm ni.. mengenangkan knangan kite…!!! Tata…

    · will always love u…

    · t8 care

    · u are always in my mind

    with love,

    ekin…….

    Selasa; 12:48 a.m

    p/s : saye amat syg dia yang name ekin.. sgt2 taw... muahx100 :)

    6 comments:

    RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

    mak aih surat cinta pun ko letak kat cni?dh org bg baca,aku baca la..he3..

    naruto said...

    heheheh..ala ko bace ape hal cik raja oi...heheheheh..ni kami berdue jer yg paham taw cik raje...jgn bising2 yer...ahhahahah....

    RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

    yg ko letak kat cni wat pe?hu3..lainkali klu xnk bg org lain fhm ko letak bahasa sanskrit..hu3..aku x bising senyap je ni..

    ekin56 said...

    woit... nk kne sekeh ke hah.....
    xptot... xptot.... diam2 sudey..!!!!
    siapla kamu balik nti..

    whateverpon.. i love u so much......

    naruto said...

    hehehehehe...
    sekey la tak tak0t arr sayang oiii
    kemain g kamu curahkan perasan dalam
    p.drive yer...baru terbajumpe tadi...
    i love u to cik sikun :)

    naruto said...

    hehehehehe...
    sekey la tak tak0t arr sayang oiii
    kemain g kamu curahkan perasan dalam
    p.drive yer...baru terbajumpe tadi...
    i love u to cik sikun :)